Központi szabályok

 
 1. Vegyen fel automatikus szabályt!

  A "Szabály készítése adatokból" menüpontban lehet előzmények nélküli, teljesen új szabályokat létrehozni. Adja meg a létrehozandó szabály típusát (pl. feladatra váltó, vagy kijelentkeztető), valamint azokat a feltételeket, amelyek érvényesülése esetén életbe lépjen a szabály. A JobCTRL képes a megnyitott alkalmazás címsorában keresni, vagy a futó alkalmazásokban vizsgálni, vagy a megadott webcímben figyelni a beírt karaktersort (Címsor, Processz és URL feltétel). A szabályok neveire kattintva, a lenyíló ablakban láthatja az adott szabály működési feltételeit.

 2. Készítsen új szabályt saját szabályokból!

  A "Szabály készítése saját szabályokból" menüpontban egy már meglévő saját szabály lemásolásával és központi szabályként való létrehozásával tud új szabályokat létrehozni.

 3. Készítsen szabályt a desktop alkalmazásban létrehozott szabályokból!

  A "Szabály készítése JobCTRL desktop alkalmazásból" részben új szabály hozható létre a desktop alkalmazásban már beállított szabály bemásolásával. Egyszerűen jelölje ki a másolni kívánt szabályt, majd másolja a kiválasztott beállításokat a vágólapra és illessze be a szövegdobozba!

 4. Jelenítse meg azokat a szabályokat, melyekre szüksége van!

  Automatikus szabályok/Szabályok szűrése menüpontban különféle szempontok (felhasználó, típus, bizonyos szabályfeltételek) szerint tudja szűrni a megjelenő szabályokat.

 5. Kikapcsolhatja bizonyos érzékeny adatok rögzítését cenzúrázó szabályokkal!

  Néhány alkalmazás vagy weboldal látogatása érzékeny információk mutatásával/rögzítésével járhat. A Szabály készítése fülön lehetőség van arra, hogy a beállításoknak megfelelően a JobCTRL ne rögzítsen címsort, képernyőképet vagy URL-t, valamint beállítható, hogy a rögzített képernyőképen kitakarja az alkalmazást. Az, hogy egyes cenzúrázó szabály melyik felhasználónál legyen érvényben, a Hozzárendelés szerkesztése résznél módosíthatja, miután kiválasztotta az adott szabályt.

 6. Kezelje mobileszközre érvényes szabályait!

  A Mobil eszközre érvényes szabályok fülön találja a mobileszközön beállított szabályok listáját. Ezeket tetszőlegesen szerkesztheti vagy törölheti a megfelelő sorvégi ikonok segítségével. Egyszerűen hozzá is rendelheti valamelyiket, ha a szabály neve mellett található Hozzárendelések linkre kattint és megadja azt a személyt/személyeket/csoportot, melyre érvényes legyen a szabály. A Szabály készítése fülön lehetősége van új, hely alapú szabály felvételére, amely a meghatározott lokáció elérésekor vagy a megadott feladatra vált vagy kijelentkeztet, vagy, amennyiben a "Nem munkastátuszban is érvényes" jelölőnégyzet be van pipálva, beléptet.

 
Központi szabályok
Automatikus szabályok
Szabály készítése adatokból
Típus:
Név:
Feladat:

Címsor feltétel:
Processz feltétel:
URL feltétel:
Reguláris:
Kis- és nagybetű megegyezik:
Ablak állapota:
Office & Acrobat elérési útvonal - teljes útvonal: (opcionális)
Office & Acrobat elérési útvonal - útvonal fájlnév nélkül: (opcionális)
Office & Acrobat elérési útvonal - fájl neve: (opcionális)
Vágólap tartalom feltétel: (opcionális)
Vágólap forrás processz feltétel: (opcionális)
Vágólap forrás címsor feltétel: (opcionális)
Vágólap forrás URL feltétel: (opcionális)

Plugin bemeneti paraméterek:
Plugin típus:
Név: Érték: (opcionális)
Plugin visszakapott értékek:
Plugin típus:
Név: Érték: (opcionális)
Végleges feladatváltás:
Nem munkastátuszban is érvényes: (csak munkaidőben)
VoxCTRL parancsok:
Megjegyzés
Felhasználó:
Szerepkörök:
Szabály készítése saját szabályokból
Szabályok szűrése
Típus:
Címsor feltétel:
Processz feltétel:
URL feltétel:
Nincs felvett szabály.
Szabály készítése JobCTRL desktop alkalmazásból
Név:
JobCTRL alkalmazásból kimásolt szabály:

Automatikus szabályok:

Szabályok szűrése
Felhasználók:
Szerepkör:
Típus:
Címsor feltétel:
Processz feltétel:
URL feltétel:
ruleicon
Közösségi oldalak tiltása [ Hozzárendelések ]
 
ruleicon
Hírportálok tiltása [ Hozzárendelések ]
 
ruleicon
Office alkalmazásokra öntanuló szabály [ Hozzárendelések ]
 
ruleicon
Videómegosztó oldalak tiltása [ Hozzárendelések ]
 
ruleicon
Flash player helybenhagyása - Full screen youtube [ Hozzárendelések ]
 
ruleicon
Felesleges munkaváltások kiküszöbölése [ Hozzárendelések ]
 
ruleicon
Adobe reader alkalmazásra öntanuló szabály [ Hozzárendelések ]
 

Cenzúrázó szabályok
Szabály készítése
Cenzúrázás módja:


Név:
Címsor feltétel:
Processz feltétel:
URL feltétel:
Reguláris:
Kis- és nagybetű megegyezik:

Cenzúrázó szabályok:

Nincs felvett szabály.Hozzárendelés szerkesztése:

Mobil eszközre érvényes szabályok
Szabály készítése
Név:
Típus:
POI név:
Szélességi fok:
Hosszúsági fok:
Kör sugara:
Hely típus:


Feladat:
Utazás feladat:
Időszak kezdete:
Időszak vége:
Előtérben futó alkalmazás neve:
Nem munka státuszban is érvényes:
Felhasználóhoz rendelés:
Csoporthoz rendelés:

Mobil eszközre érvényes szabályok:
Nincs felvett szabály.

Így kezdje el

 • A számítógépes alkalmazás elválaszthatatlan része a JobCTRL® webalkalmazásának, bekapcsolt állapotban automatikusan követi és méri az Ön munkavégzését, melyről elemezhető riportokat készít.

  Amennyiben a regisztráció során nem töltötte le és telepítette a számítógépes alkalmazást, meg tudja tenni, ha a jobb felső sarokban a neve melletti legördülő menüből először kiválasztja a JobCTRL® alkalmazások telepítése-t, majd elindítja a kívánt alkalmazás letöltését.

  Az alkalmazást elindítani vagy leállítani az ikonra () (bal egérgombbal) kettőt kattintva tudja. (A rendszer a regisztrációkor használt IP címet automatikusan irodai hálózatnak tekinti, így akkor fog irodai tartózkodást mutatni, amikor bármelyik felhasználó azon az IP címen kapcsolódik az internetre. Bármilyen egyéb IP címről való kapcsolódás esetén a rendszer irodán kívülről dolgozónak mutatja a felhasználót. Amennyiben nem a kívánt nézetet látja, akkor az adatok pontos megjelenítése érdekében javasoljuk, hogy menjen a Céges hálózatok oldalra () és szükség esetén módosítsa az irodai IP cím beállításokat!)

  Az alkalmazást az Ön kényelme érdekében úgy állítottuk be, hogy az automatikusan feladatokat hozzon létre és a feladatok közti váltást is magától végezze el, így csökkentve a manuális adminisztráció szükségességét. Amennyiben az automatikus feladatlétrehozás és váltás aktív, a manuális használatot felül fogja írni az automatikus működés. Saját szabályok felvételével tovább pontosíthatja a feladatvégzés dokumentálását.

  Az automatikus feladatváltást bármikor kikapcsolhatja a webalkalmazás Alapbeállítások () menüpontjában vagy, ha lenyomva tartja a CTRL billentyűt és a bal egérgombbal a számítógépes alkalmazás ikonjára () kettőt kattint. Így lehetősége nyílik a manuális feladatváltásra.

 • Alapbeállításként egy felhasználói csoport szerepel a rendszerben, melyben Ön az egyetlen tag.

  Kollégái regisztrálásához látogasson el a Szerkesztés/Felhasználók, csoportok beállításai/Felhasználói fiók​ szerkesztése () menübe! Az új kollégák felvételét két módon is megteheti: egyenként, manuálisan hozzá tudja adni őket a rendszerhez, vagy egy Excel táblázat segítségével egyszerre tudja regisztrálni az összes dolgozót.

  A felhasználói hierarchiában szerkesztheti, áthelyezheti csoportjait és felhasználóit, akár tömegesen is.

 • A rendszerben a munkaidőrögzítés minden esetben feladatokra történik. Ahhoz, hogy mindez megtörténjen, vegyen fel feladatokat a Szerkesztés/Projektek, feladatok szerkesztése/Projektek, feladatok alapadatainak szerkesztése​ () menüpontban! A regisztrációval egyidőben generáltunk Önnek 5 feladatot (Adminisztráció, E-mailek kezelése, JC360 Adminisztráció, Megbeszélés, Szünet). További projekt vagy feladat felvétele során adja meg annak időszakát, prioritását, tervezett költségét és időtartamát!

  A projekt- vagy feladatfelvétellel egyidőben lehetősége van azokat kollégáihoz rendelni a felugró ablakban a "Projektrésztvevők felvétele" illetve a "Hozzárendelések" részekben.

 • A munkaidők elkönyvelését pontosabbá teheti, ha a Kulcsszó alapú szabályok () oldalon saját szabályok kialakításával automatizálja a rendszer működését. Az automatikus szabályok a megadott kulcsszavak alapján automatikus feladatváltást vagy munkastátuszból való kiléptetést eredményeznek.

  A rendszer képes a beírt karaktersort az E-mail feladójában, címzettjében, tárgyában, a megnyitott alkalmazás címsorában keresni, vagy a futó alkalmazások neveiben, a megadott webcímben vizsgálni, vagy Office dokumentum nevében és/vagy elérési útvonalában figyelni.

  A Feladatra váltó szabályok minden, az adott feladathoz hozzárendelt felhasználóra érvényesek. A kiléptető szabályoknál megadhatja, hogy a szabályok mely felhasználókra legyenek érvényesek.

 • Amennyiben arra kíváncsi, kollégája épp aktív-e, vagy meggyőződne arról, hogy az irodában találja, kattintson a Valós idejű aktivitás () menüre! Ezen az oldalon folyamatosan frissített adatok alapján megtekintheti a felhasználók aktuális, valós idejű státuszát, munkavégzésük helyszínét (iroda, otthon, terep), egyes felhasználókat kiválasztva pedig az aznapi munkaidő statisztikáikat, a feladataik előrehaladását, mobil eszközről lejelentett munkavégzésüket, számítógépes munkaidejükhöz tartozó képernyőképeiket.

  A szűrési feltételek beállításával lehetősége van azon adatok megjelenítésére, melyre szüksége van.

 • A Dashboard menüben diagramokon vagy táblázatokban, valós időben láthatja azokat a kimutatásokat, melyek Önt leginkább érdeklik.

  Az oldalon található csempékről információt kaphat munkatársainak tevékenységéről, az utóbbi napokban elszámolt munkaidőkről, alkalmazás használatról és webes böngészésről. Megtekintheti továbbá munkatársai munkaidő egyenlegét, vagy produktív számítógépes munkaidejét.

  Ahogy a Riportok menüből, innen is lehetősége van a kimutatások letöltésére. Az előre beállított lehetőségeken kívül saját, kedvencként elmentett riportjait is megjelenítheti ezen az oldalon.

 • A Szolgáltatás/Riportok lekérdezése/Riportok () menüben számos fajtájú és információtartalmú riport lekérésére nyílik lehetősége a rendszer által gyűjtött adatokból. A riportok a következő kategóriákba redezve találhatóak komplexitásuk és tartalmuk alapján: Elemi részletező riportok, Aktivitás riportok, Aggregált üzleti riportok, Felsővezetői riportok.

  Amennyiben ezek közül valamelyikre rendszeresen szüksége van, mentse el azt kedvenc riportjai közé, majd állítson be ütemezett kiküldést! Így a megadott paraméterek szerint, a beállított időpontban mindig meg fogja találni a kívánt riportot az e-mail fiókjában.

{0} pont teljesítve
cartoon figure