Adatkezelés

Cég szintű kliens adatgyűjtési beállítások

Kliensek adatgyűjtései:
Megtartott napok száma:

Adatok törlése

Felhasználó:

Dátum:  -  (Hagyja szabadon bármely mezőt ahhoz, hogy nyitott dátum tartományra törölhessen)
Gyűjtött adat típusa:

Kérjük vegye figyelembe, hogy a gomb megnyomására az adatok véglegesen törlődnek, visszaállításra nincsen lehetőség!

Törlések története

 - 
Nem létezik korábbról törlési esemény.

Számítógépes alkalmazásban megjelenő tájékoztató szerkesztése

Jelenjen meg a tájékoztató:
Üzenet:

Adatkezelési tájékoztató szerkesztése

Alapértelmezett tájékoztató használata:
Adatkezelési tájékoztató:

Szabályozási dokumentumok

Adatkezelési tájékoztató: A tájékoztatást minden esetben még az adatkezelés megkezdését megelőzően kell megadni, tehát az érintettet olyan helyzetbe kell hozni, hogy amikor adatainak gyűjtése megkezdődik, már tisztában legyen az adatkezelés minden lényeges körülményével. Fontos kiemelni, hogy a tájékoztatás keretén belül az érintettől nem kell hozzájárulást kérni, az adatkezelés jogalapja nem az érintett hozzájárulása, hanem az adatkezelő jogos érdeke. Az itt elérhető Adatkezelési tájékoztató tételesen felsorolja mindazon tartalmi elemeket, amelyekről az érintetteket tájékoztatni kell olyan esetekben, amikor személyes adataik gyűjtése történik. Megtekintés
Adatfeldolgozási általános szerződési feltételek:
Hatásvizsgálat: Az adatvédelmi hatásvizsgálat a tervezett adatkezelés lépésről lépésre történő bemutatását jelenti, amelynek célja, hogy bemutassa az adatkezeléssel járó kockázatokat és azokat a garanciális és biztonsági intézkedéseket, amelyek segítségével az adatkezelő e kockázatokat kezeli és csökkenti. Az itt javasolt adatvédelmi hatásvizsgálat minta elemei tartalmazzák az ismert elvárásokat, a hivatkozott dokumentumok tartalma tehát elégséges lehet az elvárás alátámasztására.
Érdekmérlegelési teszt: A jogos érdek jogalap alkalmazása minden esetben ún. érdekmérlegelési teszt elvégzését teszi szükségessé. Ez a dokumentum szolgál arra, hogy strukturált formában bemutassa az adatkezelő mely jogos érdeke alapján történik az adatkezelés, és azokat a biztosítékokat, amelyek útján az érintett jogai és magánszférája védhető. Az érdekmérlegelés eredményeként a fenti szempontok bemutatását követően megfogalmazza, hogy az adatkezelés az arányosságra tekintettel jogszerűen folytatható az adatkezelő jogos érdeke alapján. Az itt letölthető Érdekmérlegelési teszt sablon automatikusan előáll a cégszinten, csoportszinten vagy egyéni szinten beállított gyűjtött adatok körére, és tartalmi elemei tartalmazzák az ismert elvárásokat.

Így kezdje el

 • A számítógépes alkalmazás elválaszthatatlan része a JobCTRL® webalkalmazásának, bekapcsolt állapotban automatikusan követi és méri az Ön munkavégzését, melyről elemezhető riportokat készít.

  Amennyiben a regisztráció során nem töltötte le és telepítette a számítógépes alkalmazást, meg tudja tenni, ha a jobb felső sarokban a neve melletti legördülő menüből először kiválasztja a JobCTRL® alkalmazások telepítése-t, majd elindítja a kívánt alkalmazás letöltését.

  Az alkalmazást elindítani vagy leállítani az ikonra () (bal egérgombbal) kettőt kattintva tudja. (A rendszer a regisztrációkor használt IP címet automatikusan irodai hálózatnak tekinti, így akkor fog irodai tartózkodást mutatni, amikor bármelyik felhasználó azon az IP címen kapcsolódik az internetre. Bármilyen egyéb IP címről való kapcsolódás esetén a rendszer irodán kívülről dolgozónak mutatja a felhasználót. Amennyiben nem a kívánt nézetet látja, akkor az adatok pontos megjelenítése érdekében javasoljuk, hogy menjen a Céges hálózatok oldalra () és szükség esetén módosítsa az irodai IP cím beállításokat!)

  Az alkalmazást az Ön kényelme érdekében úgy állítottuk be, hogy az automatikusan feladatokat hozzon létre és a feladatok közti váltást is magától végezze el, így csökkentve a manuális adminisztráció szükségességét. Amennyiben az automatikus feladatlétrehozás és váltás aktív, a manuális használatot felül fogja írni az automatikus működés. Saját szabályok felvételével tovább pontosíthatja a feladatvégzés dokumentálását.

  Az automatikus feladatváltást bármikor kikapcsolhatja a webalkalmazás Alapbeállítások () menüpontjában vagy, ha lenyomva tartja a CTRL billentyűt és a bal egérgombbal a számítógépes alkalmazás ikonjára () kettőt kattint. Így lehetősége nyílik a manuális feladatváltásra.

 • Alapbeállításként egy felhasználói csoport szerepel a rendszerben, melyben Ön az egyetlen tag.

  Kollégái regisztrálásához látogasson el a Szerkesztés/Felhasználók, csoportok beállításai/Felhasználói fiók​ szerkesztése () menübe! Az új kollégák felvételét két módon is megteheti: egyenként, manuálisan hozzá tudja adni őket a rendszerhez, vagy egy Excel táblázat segítségével egyszerre tudja regisztrálni az összes dolgozót.

  A felhasználói hierarchiában szerkesztheti, áthelyezheti csoportjait és felhasználóit, akár tömegesen is.

 • A rendszerben a munkaidőrögzítés minden esetben feladatokra történik. Ahhoz, hogy mindez megtörténjen, vegyen fel feladatokat a Szerkesztés/Projektek, feladatok szerkesztése/Projektek, feladatok alapadatainak szerkesztése​ () menüpontban! A regisztrációval egyidőben generáltunk Önnek 5 feladatot (Adminisztráció, E-mailek kezelése, JC360 Adminisztráció, Megbeszélés, Szünet). További projekt vagy feladat felvétele során adja meg annak időszakát, prioritását, tervezett költségét és időtartamát!

  A projekt- vagy feladatfelvétellel egyidőben lehetősége van azokat kollégáihoz rendelni a felugró ablakban a "Projektrésztvevők felvétele" illetve a "Hozzárendelések" részekben.

 • A munkaidők elkönyvelését pontosabbá teheti, ha a Kulcsszó alapú szabályok () oldalon saját szabályok kialakításával automatizálja a rendszer működését. Az automatikus szabályok a megadott kulcsszavak alapján automatikus feladatváltást vagy munkastátuszból való kiléptetést eredményeznek.

  A rendszer képes a beírt karaktersort az E-mail feladójában, címzettjében, tárgyában, a megnyitott alkalmazás címsorában keresni, vagy a futó alkalmazások neveiben, a megadott webcímben vizsgálni, vagy Office dokumentum nevében és/vagy elérési útvonalában figyelni.

  A Feladatra váltó szabályok minden, az adott feladathoz hozzárendelt felhasználóra érvényesek. A kiléptető szabályoknál megadhatja, hogy a szabályok mely felhasználókra legyenek érvényesek.

 • Amennyiben arra kíváncsi, kollégája épp aktív-e, vagy meggyőződne arról, hogy az irodában találja, kattintson a Valós idejű aktivitás () menüre! Ezen az oldalon folyamatosan frissített adatok alapján megtekintheti a felhasználók aktuális, valós idejű státuszát, munkavégzésük helyszínét (iroda, otthon, terep), egyes felhasználókat kiválasztva pedig az aznapi munkaidő statisztikáikat, a feladataik előrehaladását, mobil eszközről lejelentett munkavégzésüket, számítógépes munkaidejükhöz tartozó képernyőképeiket.

  A szűrési feltételek beállításával lehetősége van azon adatok megjelenítésére, melyre szüksége van.

 • A Dashboard menüben diagramokon vagy táblázatokban, valós időben láthatja azokat a kimutatásokat, melyek Önt leginkább érdeklik.

  Az oldalon található csempékről információt kaphat munkatársainak tevékenységéről, az utóbbi napokban elszámolt munkaidőkről, alkalmazás használatról és webes böngészésről. Megtekintheti továbbá munkatársai munkaidő egyenlegét, vagy produktív számítógépes munkaidejét.

  Ahogy a Riportok menüből, innen is lehetősége van a kimutatások letöltésére. Az előre beállított lehetőségeken kívül saját, kedvencként elmentett riportjait is megjelenítheti ezen az oldalon.

 • A Szolgáltatás/Riportok lekérdezése/Riportok () menüben számos fajtájú és információtartalmú riport lekérésére nyílik lehetősége a rendszer által gyűjtött adatokból. A riportok a következő kategóriákba redezve találhatóak komplexitásuk és tartalmuk alapján: Elemi részletező riportok, Aktivitás riportok, Aggregált üzleti riportok, Felsővezetői riportok.

  Amennyiben ezek közül valamelyikre rendszeresen szüksége van, mentse el azt kedvenc riportjai közé, majd állítson be ütemezett kiküldést! Így a megadott paraméterek szerint, a beállított időpontban mindig meg fogja találni a kívánt riportot az e-mail fiókjában.

{0} pont teljesítve
cartoon figure