Valós idejű aktivitás

 
 1. Tekintse meg valós időben a munkafolyamatokat!

  Közel valós idejű információk és az előzetesen beállított szűrőfeltételek alapján láthatja a felhasználókat ABC sorrendbe rendezve. Megtekintheti aznap ledolgozott munkaidejüket, amennyiben aktívak, akkor milyen feladaton dolgoznak, mikor kezdték illetve fejezték be a munkát, a heti és havi munkaidejüket, valamint, hogy épp az irodából vagy külső helyszínről dolgoznak-e. (A rendszer a regisztrációkor használt IP címet automatikusan irodai hálózatnak tekinti, így akkor fog irodai tartózkodást mutatni, amikor bármelyik felhasználó azon az IP címen kapcsolódik az internetre. Bármilyen egyéb IP címről való kapcsolódás esetén a rendszer irodán kívülről dolgozónak mutatja a felhasználót. Amennyiben nem a kívánt nézetet látja, akkor az adatok pontos megjelenítése érdekében javasoljuk, hogy menjen a Céges hálózatok oldalra () és szükség esetén módosítsa az irodai IP cím beállításokat!)

 2. Részletes napi munkafolyamat ábrák a "Diagramok" fülön

  A Diagramok fülön tekintheti meg a feladat és a munkaidő százalékos diagramját, a billentyűzet- és egéraktivitást, valamint a munkafolyamat részletezését, azaz, hogy adott felhasználó aznap milyen eszközről milyen feladatokon dolgozott.

 3. Munkaidő adatok a "Munkaidő" fülön

  A Napi munkaidő fülön gyorsan áttekinthetőek a felhasználók aznapra vonatkozó munkaidőadatai. Megmutatja a számítógépes, telefonos, offline munkaidőket, inaktivitásokat, az irodán belüli és irodán kívüli munkavégzést.

 4. Az elvégzett feladatok státusza a "Projekt feladatok" fülön

  A napi projekt feladatok fülön gyorsan megtekintheti a projektek előrehaladását, láthatja, hogy melyik részfeladat milyen készültségi szinten áll (terv/tény adatok) és azt, hogy a felhasználók mennyi időt könyveltek el rájuk a mai napon.

 5. Az irodán kivüli, mobil eszközről lejelentett munkavégzés a "GPS pozíciók" fülön

  Az irodán kivüli munkavégzés fülön a kiválasztott felhasználó adott napjára vonatkozó tartózkodási helyeket, utazásokat láthatja térképen megjelenítve, amennyiben a felhasználó valamilyen feladatra munkaidőt könyvelt el a mobil alkalmazással.

 6. Az utolsó 20 percnyi számítógépes munkavégzés megtekintése a "Képernyőkép" fülön

  A "Rögzített képernyőképek áttekintése" fülön megtekintheti a felhasználó utolsó 20 percnyi számítógépes munkaidejéhez tartozó képernyőképeit. Lehetősége nyílik innen egy kattintással elérni az adott felhasználó teljes aznapi munkaidejéről készült képernyőképeket is.

 7. Szűkítse a megjelenő felhasználók listáját vagy módosítsa tetszőlegesen a megjelenő felhasználók sorrendjét!

  A megjelenített listát szűkítheti konkrét felhasználókra vagy felhasználói csoportokra, ha a keresőmező segítségével kikeresi őket. Ezen kívül szűkíthet a felhasználók aktuális státusza alapján: Online (desktop, mobil, telefon), Offline, Ma már dolgoztak, a megfelelő jelölőnégyzet kiválasztásával.

  Az oszlopok fejlécére kattintva sorbarendezhetőek a megjelenített felhasználók ABC, ledolgozott munkaidő, munkaidő kezdés vagy befejezés, heti vagy havi munkaidő szerint csökkenő vagy növekvő sorrendbe.

 
Valós idejű aktivitás
Speciális szűrés - a szűrés be van kapcsolva

Felhasználók szűrése

Feladatok szűrése


Idő alapú szűrés

Munkaidő: from-to arrow
Feladatváltás óta eltelt idő: from-to arrow
Inaktivitás: from-to arrow
Munka kezdete: from-to arrow
Munka vége: from-to arrow
Heti munkaidő: from-to arrow
Havi munkaidő: from-to arrow

Státusz szűrése

Időzóna

/oldal (Összesen: {{main.VisibleData.length}} felhasználó)
Adatok frissítése... reloading image

Megjelenített oszlopok

   
   
Név
Státusz
   
Munkaidő
   
Aktív feladat
   
Legutóbbi mai megjegyzés a feladathoz
   
Feladatváltás óta eltelt idő
   
Inaktivitás
Munka
   
Kezdete
   
Tervezett kezdete
   
Vége
   
Tervezett vége
Munkaidő
   
Heti
   
Havi
 
Nincs megjelenítendő adat
Gyors munkanap áttekintés
A felhasználónál a képernyőképek rögzítése ki van kapcsolva. Ha be szeretné kapcsolni, akkor azt az Alapbeállítások menüpontban teheti meg.

Így kezdje el

 • A számítógépes alkalmazás elválaszthatatlan része a JobCTRL® webalkalmazásának, bekapcsolt állapotban automatikusan követi és méri az Ön munkavégzését, melyről elemezhető riportokat készít.

  Amennyiben a regisztráció során nem töltötte le és telepítette a számítógépes alkalmazást, meg tudja tenni, ha a jobb felső sarokban a neve melletti legördülő menüből először kiválasztja a JobCTRL® alkalmazások telepítése-t, majd elindítja a kívánt alkalmazás letöltését.

  Az alkalmazást elindítani vagy leállítani az ikonra () (bal egérgombbal) kettőt kattintva tudja. (A rendszer a regisztrációkor használt IP címet automatikusan irodai hálózatnak tekinti, így akkor fog irodai tartózkodást mutatni, amikor bármelyik felhasználó azon az IP címen kapcsolódik az internetre. Bármilyen egyéb IP címről való kapcsolódás esetén a rendszer irodán kívülről dolgozónak mutatja a felhasználót. Amennyiben nem a kívánt nézetet látja, akkor az adatok pontos megjelenítése érdekében javasoljuk, hogy menjen a Céges hálózatok oldalra () és szükség esetén módosítsa az irodai IP cím beállításokat!)

  Az alkalmazást az Ön kényelme érdekében úgy állítottuk be, hogy az automatikusan feladatokat hozzon létre és a feladatok közti váltást is magától végezze el, így csökkentve a manuális adminisztráció szükségességét. Amennyiben az automatikus feladatlétrehozás és váltás aktív, a manuális használatot felül fogja írni az automatikus működés. Saját szabályok felvételével tovább pontosíthatja a feladatvégzés dokumentálását.

  Az automatikus feladatváltást bármikor kikapcsolhatja a webalkalmazás Alapbeállítások () menüpontjában vagy, ha lenyomva tartja a CTRL billentyűt és a bal egérgombbal a számítógépes alkalmazás ikonjára () kettőt kattint. Így lehetősége nyílik a manuális feladatváltásra.

 • Alapbeállításként egy felhasználói csoport szerepel a rendszerben, melyben Ön az egyetlen tag.

  Kollégái regisztrálásához látogasson el a Szerkesztés/Felhasználók, csoportok beállításai/Felhasználói fiók​ szerkesztése () menübe! Az új kollégák felvételét két módon is megteheti: egyenként, manuálisan hozzá tudja adni őket a rendszerhez, vagy egy Excel táblázat segítségével egyszerre tudja regisztrálni az összes dolgozót.

  A felhasználói hierarchiában szerkesztheti, áthelyezheti csoportjait és felhasználóit, akár tömegesen is.

 • A rendszerben a munkaidőrögzítés minden esetben feladatokra történik. Ahhoz, hogy mindez megtörténjen, vegyen fel feladatokat a Szerkesztés/Projektek, feladatok szerkesztése/Projektek, feladatok alapadatainak szerkesztése​ () menüpontban! A regisztrációval egyidőben generáltunk Önnek 5 feladatot (Adminisztráció, E-mailek kezelése, JC360 Adminisztráció, Megbeszélés, Szünet). További projekt vagy feladat felvétele során adja meg annak időszakát, prioritását, tervezett költségét és időtartamát!

  A projekt- vagy feladatfelvétellel egyidőben lehetősége van azokat kollégáihoz rendelni a felugró ablakban a "Projektrésztvevők felvétele" illetve a "Hozzárendelések" részekben.

 • A munkaidők elkönyvelését pontosabbá teheti, ha a Kulcsszó alapú szabályok () oldalon saját szabályok kialakításával automatizálja a rendszer működését. Az automatikus szabályok a megadott kulcsszavak alapján automatikus feladatváltást vagy munkastátuszból való kiléptetést eredményeznek.

  A rendszer képes a beírt karaktersort az E-mail feladójában, címzettjében, tárgyában, a megnyitott alkalmazás címsorában keresni, vagy a futó alkalmazások neveiben, a megadott webcímben vizsgálni, vagy Office dokumentum nevében és/vagy elérési útvonalában figyelni.

  A Feladatra váltó szabályok minden, az adott feladathoz hozzárendelt felhasználóra érvényesek. A kiléptető szabályoknál megadhatja, hogy a szabályok mely felhasználókra legyenek érvényesek.

 • Amennyiben arra kíváncsi, kollégája épp aktív-e, vagy meggyőződne arról, hogy az irodában találja, kattintson a Valós idejű aktivitás () menüre! Ezen az oldalon folyamatosan frissített adatok alapján megtekintheti a felhasználók aktuális, valós idejű státuszát, munkavégzésük helyszínét (iroda, otthon, terep), egyes felhasználókat kiválasztva pedig az aznapi munkaidő statisztikáikat, a feladataik előrehaladását, mobil eszközről lejelentett munkavégzésüket, számítógépes munkaidejükhöz tartozó képernyőképeiket.

  A szűrési feltételek beállításával lehetősége van azon adatok megjelenítésére, melyre szüksége van.

 • A Dashboard menüben diagramokon vagy táblázatokban, valós időben láthatja azokat a kimutatásokat, melyek Önt leginkább érdeklik.

  Az oldalon található csempékről információt kaphat munkatársainak tevékenységéről, az utóbbi napokban elszámolt munkaidőkről, alkalmazás használatról és webes böngészésről. Megtekintheti továbbá munkatársai munkaidő egyenlegét, vagy produktív számítógépes munkaidejét.

  Ahogy a Riportok menüből, innen is lehetősége van a kimutatások letöltésére. Az előre beállított lehetőségeken kívül saját, kedvencként elmentett riportjait is megjelenítheti ezen az oldalon.

 • A Szolgáltatás/Riportok lekérdezése/Riportok () menüben számos fajtájú és információtartalmú riport lekérésére nyílik lehetősége a rendszer által gyűjtött adatokból. A riportok a következő kategóriákba redezve találhatóak komplexitásuk és tartalmuk alapján: Elemi részletező riportok, Aktivitás riportok, Aggregált üzleti riportok, Felsővezetői riportok.

  Amennyiben ezek közül valamelyikre rendszeresen szüksége van, mentse el azt kedvenc riportjai közé, majd állítson be ütemezett kiküldést! Így a megadott paraméterek szerint, a beállított időpontban mindig meg fogja találni a kívánt riportot az e-mail fiókjában.

{0} pont teljesítve
cartoon figure