Riportok

 
 1. Hívja le kedvenc riportjait egy kattintással!

  Amennyiben már van kedvencként elmentett riportja, ezt a listát láthatja a riportok listája felett. A riportok egyéni beállításait bármikor elmentheti kedvencként, amit innen bármikor egy kattintással előhívhat. A táblázatból lehetősége van a riportot letölteni vagy azonnal megjeleníteni, az ütemezést ki- vagy bekapcsolni. A táblázat végén lévő megfelelő ikon kiválasztásával azonnal ki tudja küldeni a riportot a beállított felhasználók számára, tudja szerkeszteni a beállításokat, illetve törölni is a kedvencként elmentett riportot.

 2. Riport elmentése kedvencként

  A riportok lekérdezésekor válassza ki a "Mentés kedvencként" jelölőnégyzetet és adjon meg egy nevet kedvenc riportjának! A kedvencként elmentett riportok a Riportok menü Kedvenc riportok táblázatában láthatóak.

 3. Riportok ütemezett küldése e-mailben

  A riportok kedvencként való elmentésével egyidőben lehetősége van ütemezett e-mailes kiküldés beállítására is. Ehhez adja meg a küldés gyakoriságát (ezt kiválaszthatja a legördülő menüből) és válassza ki azokat a felhasználókat (cégen belüli címzettek), akik számára elküldődjön a riport! Lehetősége van külső címzettet is megadni. Az elmentett riportja bekerül a riportlista tetején lévő táblázatba.

 4. Kérdezze le azokat az adatokat, melyekre szüksége van!

  A rendszer által generált riportokat összetettségük szerint csoportosítottuk, a legösszetettebbtől a legelemibb szintűig, melyek tartalma jogosultsági szint függvényében eltérő.

  Kattintson a megfelelő riport linkjére, adja meg, mely időszakra, melyik projektre vagy ügyfélre, melyik felhasználóra vonatkoztatva kíváncsi a dokumentált adatokra, majd kattintson a Letöltés/Megjelenítés gombra, mely után a rendszer automatikusan generálja a riportot! Az egyes riportoknál (típusuk függvényében) egyéb paraméterek megadására is lehetősége van. A riportok (típustól függően) XLSX, XLS, CSV és HTML formátumban is megjeleníthetőek és szabadon szerkeszthetőek.

 5. Felsővezetői riportok

  Munkaidő alapú KPI riport

  A cégspecifikus mérőszámokból kialakított KPI-ok idősoros kimutatásai gyorsan átláthatóvá teszik a különböző vállalati területek, csoportok eredményességének tendenciáit, a devianciákat, fejlesztendő területeket.

 6. Aggregált üzleti riportok

  Munkaidő riport

  Vállalati szinten felmért tranzakciók alapján elemzi a folyamatokat és eredményeket. Összehasonlítható elemzéseket ad az egyéni vagy csoportos teljesítésekről, az átlagtól vagy a kitűzött tervtől történő eltérésekről.

 7. Aktivitás riportok

  Aktivitás riport

  A riport részletesen tartalmazza a lekért időszakra vonatkozóan az egyes projektekre fordított munkaidővel kapcsolatos adatokat személyenként, dolgozónként csoportosítva az egyes feladatokra fordított munkaidőket, személyenként és konkrét feladatonként lebontva a munkavégzés során használt alkalmazások listáját, a megnyitott fájlok elérési útvonalát személyenkénti bontásban, a meglátogatott URL-ek listáját személyenkénti bontásban, a levelezésre fordított időt írás és olvasás szerint, személyenként és levél címzettje és tárgya szerinti bontásban.

  Munkaidő napi bontásban

  Ezzel a riporttal gyorsan előhívhatók a felhasználók napi munkaidő adatai. A kimutatásban láthatja a napi munkaidőket és munkaadatokat felhasználó szerinti bontásban. A kimutatás tartalmazza a napi összes munkaidőt, a számítógépes, telefonos, offline munkaidőket, inaktivitásokat, az irodán belüli és irodán kívüli munkavégzést, a munkaidő kezdetét, végét, valamint a munkaidő egyenleget.

  Projekt riport

  Ezzel a riporttal gyorsan megtekintheti a projektek előrehaladását, láthatja, hogy melyik részfeladat milyen készültségi szinten áll (terv/tény adatok) és azt, hogy a felhasználók mennyi időt könyveltek el rájuk. A kimutatás a projekt- és feladatstruktúra alapján elrendezve mutatja az egyes feladatok státuszát. Beállíthatja, hogy milyen projektek és felhasználók szerepeljenek a kimutatásban.

  Mobil lejelentések

  A Mobil lejelentések riportban akár több felhasználó kiválasztását és a kívánt időszak megadását követően a felhasználók adott időszakra vonatkozó tartózkodási helyeit (30 percnél hosszabb lejelentett munkák) láthatja felhasználónként egy térképen megjelenítve (mutatja hány darab helyszín és hány darab esemény rögzült az adott időszak alatt). Ha a megadott időszakban a kiválasztott felhasználók többször tartózkodtak ugyanazon a helyszínen, a riport a lejelentett munkaidőket összevontan jeleníti meg kördiagramban.

  GPS pozíciók

  A mobileszközön elszámolt munkaidőről készült gyors riportban a kiválasztott felhasználó adott napjára vonatkozó tartózkodási helyeket, utazásokat láthatja egy térképen megjelenítve, ahol a 30 percnél hosszabb idejű tartózkodások külön is megjelöltek. A térképen leolvashatja a tartózkodás helyét, alatta pedig annak idejét vagy utazás esetén az utazás kiindulási- és célállomását, időtartamát, a megtett távolságot.

  A riport ezen kívül tartalmazza a feladatokhoz feltöltött képeket, dokumentumokat, illetve a felhasználó megjegyzéseit, ha készültek ilyenek.

  Mobil kommunikációs riport

  Kimutatást készíthet a felhasználók munkavégzéshez kapcsolódó telefonhívásairól. A kimutatás tartalmazza az egyes hívásirányokra összesített munkaidőket.

  Email kommunikációs riport

  Kimutatást készíthet a felhasználók munkavégzéshez kapcsolódó levelezéséről. A riportban lekérheti az egyes feladatokhoz kapcsolódó levelezéseket, tárgy szerint csoportosítva összesítheti a feladatokra fordított levelezési időket. A kimutatás a levelek címzettjén, küldőjén és a levél tárgyán kívül tartalmazza külön-külön is az egyes levelekre fordított munkaidőket, amelyeket összesíteni lehet a projektek és ügyfelek alapján is.

  Dashboard

  A Dashboard riportban saját magára vonatkozóan tekintheti meg aznapi munkaidejének kezdési időpontját és a munka kezdete és vége között eltelt időt.

  Rendszer használat

  A riport megmutatja, hogy adott időszak alatt a cég az alkalmazás használata során mennyi pontot használt fel.

 8. Elemi részletező riportok

  A rendszer elemi riportjai részletesen kimutatják a dolgozók aktív munkaidejét. Teljeskörűen dokumentálják az egyes munkavállalók számítógépen végzett tevékenységeit, a feladatokra, adminisztrációra, megbeszélésekre fordított időket.

  Feladatra könyvelt idő napi bontásban

  A kimutatás napi szinten tartalmazza az összes feladatra fordított munkaidőt. A riportban projektekre, ügyfelekre és feladatokra bontva láthatja a számítógépes, telefonos és utólag felvett munkaidőket, típusonként is csoportosítva.

  Munkafolyamat

  Ebben a kimutatásban időrendben láthatja a feladatokra könyvelt munkaidőket kategóriánkénti és felhasználó szerinti bontásban is. A munkaidőre vonatkozó beállítások mind a számítógépes, mind a mobilos munkavégzésre vonatkoznak.

  Munkaidő módosítások története

  Lekérheti az utólagosan elkönyvelt vagy módosított munkaidőket időrendi sorrendben is. A kimutatás felhasználónként tartalmazza a módosítás típusát (hozzáadás, módosítás, törlés), a feladatra könyvelt időt, a feladatot, és a módosításhoz fűzött megjegyzést.

  Manuális munkaidő-módosítások

  Lekérheti az utólagosan elkönyvelt vagy módosított munkaidőket. Amennyiben a felhasználónak az utólagos módosítás jóváhagyáshoz van kötve, a riportban a már elfogadott változtatások szerepelnek. A kimutatás felhasználónként tartalmazza a módosítás típusát (hozzáadás, módosítás, törlés), a feladatra könyvelt időt, a feladatot, és a módosításhoz fűzött megjegyzést.

  Szabadságok története

  A felhasználók által kivett szabadnapokról készíthet kimutatást. A riportban megtekintheti az igényelt és kivett szabadnapokat és betegszabadságokat, szűrhet a különböző szabadságkategóriák alapján és kimutatást készíthet a még rendelkezésre álló szabadnapokról.

  Rögzített hangfájlok

  A riport kizárólag a VoxCTRL alkalmazással rögzített beszélgetésekről készít kimutatást. A riport tartalmazza az ügyfélbeszélgetések időpontját, hosszát, a rögzített fájl nevét, a hangfájl méretét és a feladatot, amihez kapcsolódik. A kimutatásból - megfelelő jogosultsággal - közvetlenül elérhető és meghallgatható a kiválasztott beszélgetés.

 
Riportok

Így kezdje el

 • A számítógépes alkalmazás elválaszthatatlan része a JobCTRL® webalkalmazásának, bekapcsolt állapotban automatikusan követi és méri az Ön munkavégzését, melyről elemezhető riportokat készít.

  Amennyiben a regisztráció során nem töltötte le és telepítette a számítógépes alkalmazást, meg tudja tenni, ha a jobb felső sarokban a neve melletti legördülő menüből először kiválasztja a JobCTRL® alkalmazások telepítése-t, majd elindítja a kívánt alkalmazás letöltését.

  Az alkalmazást elindítani vagy leállítani az ikonra () (bal egérgombbal) kettőt kattintva tudja. (A rendszer a regisztrációkor használt IP címet automatikusan irodai hálózatnak tekinti, így akkor fog irodai tartózkodást mutatni, amikor bármelyik felhasználó azon az IP címen kapcsolódik az internetre. Bármilyen egyéb IP címről való kapcsolódás esetén a rendszer irodán kívülről dolgozónak mutatja a felhasználót. Amennyiben nem a kívánt nézetet látja, akkor az adatok pontos megjelenítése érdekében javasoljuk, hogy menjen a Céges hálózatok oldalra () és szükség esetén módosítsa az irodai IP cím beállításokat!)

  Az alkalmazást az Ön kényelme érdekében úgy állítottuk be, hogy az automatikusan feladatokat hozzon létre és a feladatok közti váltást is magától végezze el, így csökkentve a manuális adminisztráció szükségességét. Amennyiben az automatikus feladatlétrehozás és váltás aktív, a manuális használatot felül fogja írni az automatikus működés. Saját szabályok felvételével tovább pontosíthatja a feladatvégzés dokumentálását.

  Az automatikus feladatváltást bármikor kikapcsolhatja a webalkalmazás Alapbeállítások () menüpontjában vagy, ha lenyomva tartja a CTRL billentyűt és a bal egérgombbal a számítógépes alkalmazás ikonjára () kettőt kattint. Így lehetősége nyílik a manuális feladatváltásra.

 • Alapbeállításként egy felhasználói csoport szerepel a rendszerben, melyben Ön az egyetlen tag.

  Kollégái regisztrálásához látogasson el a Szerkesztés/Felhasználók, csoportok beállításai/Felhasználói fiók​ szerkesztése () menübe! Az új kollégák felvételét két módon is megteheti: egyenként, manuálisan hozzá tudja adni őket a rendszerhez, vagy egy Excel táblázat segítségével egyszerre tudja regisztrálni az összes dolgozót.

  A felhasználói hierarchiában szerkesztheti, áthelyezheti csoportjait és felhasználóit, akár tömegesen is.

 • A rendszerben a munkaidőrögzítés minden esetben feladatokra történik. Ahhoz, hogy mindez megtörténjen, vegyen fel feladatokat a Szerkesztés/Projektek, feladatok szerkesztése/Projektek, feladatok alapadatainak szerkesztése​ () menüpontban! A regisztrációval egyidőben generáltunk Önnek 5 feladatot (Adminisztráció, E-mailek kezelése, JC360 Adminisztráció, Megbeszélés, Szünet). További projekt vagy feladat felvétele során adja meg annak időszakát, prioritását, tervezett költségét és időtartamát!

  A projekt- vagy feladatfelvétellel egyidőben lehetősége van azokat kollégáihoz rendelni a felugró ablakban a "Projektrésztvevők felvétele" illetve a "Hozzárendelések" részekben.

 • A munkaidők elkönyvelését pontosabbá teheti, ha a Kulcsszó alapú szabályok () oldalon saját szabályok kialakításával automatizálja a rendszer működését. Az automatikus szabályok a megadott kulcsszavak alapján automatikus feladatváltást vagy munkastátuszból való kiléptetést eredményeznek.

  A rendszer képes a beírt karaktersort az E-mail feladójában, címzettjében, tárgyában, a megnyitott alkalmazás címsorában keresni, vagy a futó alkalmazások neveiben, a megadott webcímben vizsgálni, vagy Office dokumentum nevében és/vagy elérési útvonalában figyelni.

  A Feladatra váltó szabályok minden, az adott feladathoz hozzárendelt felhasználóra érvényesek. A kiléptető szabályoknál megadhatja, hogy a szabályok mely felhasználókra legyenek érvényesek.

 • Amennyiben arra kíváncsi, kollégája épp aktív-e, vagy meggyőződne arról, hogy az irodában találja, kattintson a Valós idejű aktivitás () menüre! Ezen az oldalon folyamatosan frissített adatok alapján megtekintheti a felhasználók aktuális, valós idejű státuszát, munkavégzésük helyszínét (iroda, otthon, terep), egyes felhasználókat kiválasztva pedig az aznapi munkaidő statisztikáikat, a feladataik előrehaladását, mobil eszközről lejelentett munkavégzésüket, számítógépes munkaidejükhöz tartozó képernyőképeiket.

  A szűrési feltételek beállításával lehetősége van azon adatok megjelenítésére, melyre szüksége van.

 • A Dashboard menüben diagramokon vagy táblázatokban, valós időben láthatja azokat a kimutatásokat, melyek Önt leginkább érdeklik.

  Az oldalon található csempékről információt kaphat munkatársainak tevékenységéről, az utóbbi napokban elszámolt munkaidőkről, alkalmazás használatról és webes böngészésről. Megtekintheti továbbá munkatársai munkaidő egyenlegét, vagy produktív számítógépes munkaidejét.

  Ahogy a Riportok menüből, innen is lehetősége van a kimutatások letöltésére. Az előre beállított lehetőségeken kívül saját, kedvencként elmentett riportjait is megjelenítheti ezen az oldalon.

 • A Szolgáltatás/Riportok lekérdezése/Riportok () menüben számos fajtájú és információtartalmú riport lekérésére nyílik lehetősége a rendszer által gyűjtött adatokból. A riportok a következő kategóriákba redezve találhatóak komplexitásuk és tartalmuk alapján: Elemi részletező riportok, Aktivitás riportok, Aggregált üzleti riportok, Felsővezetői riportok.

  Amennyiben ezek közül valamelyikre rendszeresen szüksége van, mentse el azt kedvenc riportjai közé, majd állítson be ütemezett kiküldést! Így a megadott paraméterek szerint, a beállított időpontban mindig meg fogja találni a kívánt riportot az e-mail fiókjában.

{0} pont teljesítve
cartoon figure