Projektek, feladatok alapadatainak szerkesztése​

 
 1. Vegyen fel új projektet!

  Új projektet a baloldali projekt/feladat struktúra feletti "Új projekt/ügyfél" ikonnal () vehet fel, jogosultság függvényében bármelyik projektszint alá. A felugró ablakban adhatja meg a projekt nevét, prioritását, leírását továbbá a projekt időszakát, a projekttel tölteni tervezett idő hosszát, a projekt költségét. Lehetősége van a projekt résztvevőinek projekttagként vagy projektvezetőként való hozzáadására.

 2. Vegyen fel feladatokat a projektjei alá!

  Feladat létrehozásához kattintson az "Új feladat" ikonra ()! A felugró ablakban a kötelező mezőket vagy az összes mezőt láthatja (a lenyíló menük feletti linkre kattintva tudja változtatni a megjelenítendő mezőket). Adja meg a feladat nevét, prioritását és leírását továbbá megadhatja a feladat időszakát, tervezett időtartamát, költségét! Új feladatát előre kialakított kategóriába is sorolhatja. Itt állíthatja be, hogy a létrehozott új feladat mely alkalmazásokban jelenjen meg. A Haladó beállításokban (akkor láthatja ezt az opciót, ha az összes mezőt megjeleníti) még több érték beállítására van lehetősége.

 3. Ossza ki a feladatokat!

  Új feladat létrehozása során rögtön lehetősége van azt felhasználókhoz vagy csoportokhoz, szerepkörökhöz rendelni a Hozzárendelések fülön. A feladat kiosztásakor meg kell adnia azt az időszakot, amely alatt adott felhasználó a feladaton dolgozhat, és azt a becsült időtartamot, amennyi időt felhasználhat annak elvégzésére napi átlagban vagy összesen (az egyes hozzárendeléseket egyenként el kell mentenie).

 4. Projektek, feladatok adatainak módosítása

  Az egyes projekteket/feladatokat kiválasztva vagy a "Szerkesztés" ikonra () kattintva láthatja és módosíthatja azok alapadatait. Egy projektet/feladatot kiválasztva a jobb oldalt található "Módosítások története" ikonra () kattintva megtekinthetőek a projekt/feladat adataiban végrehajtott változások.

  Projektet vagy feladatot a "Lezárás" ikon () segítségével zárhat le.

 5. Projektek, feladatok áthelyezése

  A "Tömeges áthelyezés" ikon () segítségével több projektet vagy feladatot helyezhet át másik projekt alá egyszerre. A felugró ablakban válassza ki az adott projekteket és/vagy feladatokat, majd válassza ki, hogy melyik projekt alá kívánja áthelyezni őket.

  Az egyes elemek áthúzással is mozgathatóak a hierarchia másik szintjére.

 6. Feladatok keresése, szűrése

  A projekt- és feladatlista feletti keresőmezőben lehetősége van név alapján megkeresni egy konkrét feladatot/projektet. A mező jobb oldalán található "Feladatstruktúra szűrése" ikonra () állva módosíthatja a feladatstruktúrában megjelenített feladatokat többféle szempont alapján.

 
Projektek, feladatok alapadatainak szerkesztése​ JobCTRL Inc.

Feladatstruktúra szűrése


   

Projekt alapadatai

Projektrésztvevők felvétele

Áthelyezendő elemek:
Áthelyezés ide:

Projekt struktúra export-import

Projekt/feladat struktúra letöltése Excel fájlba
A Projekt/feladat struktúra módosításához első lépésben töltse le a jelenlegi struktúrát

Projekt/feladat struktúra feltöltése Excel fájlból
Feltöltés előtt kérjük, olvassa el az alábbiakat:

Kérjük mindig használja a legfrissebb verziót a sablonból. A letöltés után bámelyik mezőt szerkesztheti kivéve a Projekt azonosítót és a Feladat azonosítót.
A feltöltés után minden - a sablonban és webes felületen is - meglévő elem frissítésre kerül, a nem létező elemek létrehozásra kerülnek. A sablonban nem szereplő elemek nem fognak változni.
Projektek/feladatok karbantartása

Típus:
Kötelező megjegyzés kezelése:
Tétlenség alapú lezárás:
Ha ennyi napig nem volt rajta munkaidő:
Feladatnál megadott értékek felülbírálása a megadottal:
Aktív hozzárendelés nélküli feladatok lezárása:
Határidőn belüli feladatok kihagyása:
Aktív alprojektek vagy aktív feladatok nélküli projektek lezárása:
Határidőn belüli projektek kihagyása:

Így kezdje el

 • A számítógépes alkalmazás elválaszthatatlan része a JobCTRL® webalkalmazásának, bekapcsolt állapotban automatikusan követi és méri az Ön munkavégzését, melyről elemezhető riportokat készít.

  Amennyiben a regisztráció során nem töltötte le és telepítette a számítógépes alkalmazást, meg tudja tenni, ha a jobb felső sarokban a neve melletti legördülő menüből először kiválasztja a JobCTRL® alkalmazások telepítése-t, majd elindítja a kívánt alkalmazás letöltését.

  Az alkalmazást elindítani vagy leállítani az ikonra () (bal egérgombbal) kettőt kattintva tudja. (A rendszer a regisztrációkor használt IP címet automatikusan irodai hálózatnak tekinti, így akkor fog irodai tartózkodást mutatni, amikor bármelyik felhasználó azon az IP címen kapcsolódik az internetre. Bármilyen egyéb IP címről való kapcsolódás esetén a rendszer irodán kívülről dolgozónak mutatja a felhasználót. Amennyiben nem a kívánt nézetet látja, akkor az adatok pontos megjelenítése érdekében javasoljuk, hogy menjen a Céges hálózatok oldalra () és szükség esetén módosítsa az irodai IP cím beállításokat!)

  Az alkalmazást az Ön kényelme érdekében úgy állítottuk be, hogy az automatikusan feladatokat hozzon létre és a feladatok közti váltást is magától végezze el, így csökkentve a manuális adminisztráció szükségességét. Amennyiben az automatikus feladatlétrehozás és váltás aktív, a manuális használatot felül fogja írni az automatikus működés. Saját szabályok felvételével tovább pontosíthatja a feladatvégzés dokumentálását.

  Az automatikus feladatváltást bármikor kikapcsolhatja a webalkalmazás Alapbeállítások () menüpontjában vagy, ha lenyomva tartja a CTRL billentyűt és a bal egérgombbal a számítógépes alkalmazás ikonjára () kettőt kattint. Így lehetősége nyílik a manuális feladatváltásra.

 • Alapbeállításként egy felhasználói csoport szerepel a rendszerben, melyben Ön az egyetlen tag.

  Kollégái regisztrálásához látogasson el a Szerkesztés/Felhasználók, csoportok beállításai/Felhasználói fiók​ szerkesztése () menübe! Az új kollégák felvételét két módon is megteheti: egyenként, manuálisan hozzá tudja adni őket a rendszerhez, vagy egy Excel táblázat segítségével egyszerre tudja regisztrálni az összes dolgozót.

  A felhasználói hierarchiában szerkesztheti, áthelyezheti csoportjait és felhasználóit, akár tömegesen is.

 • A rendszerben a munkaidőrögzítés minden esetben feladatokra történik. Ahhoz, hogy mindez megtörténjen, vegyen fel feladatokat a Szerkesztés/Projektek, feladatok szerkesztése/Projektek, feladatok alapadatainak szerkesztése​ () menüpontban! A regisztrációval egyidőben generáltunk Önnek 5 feladatot (Adminisztráció, E-mailek kezelése, JC360 Adminisztráció, Megbeszélés, Szünet). További projekt vagy feladat felvétele során adja meg annak időszakát, prioritását, tervezett költségét és időtartamát!

  A projekt- vagy feladatfelvétellel egyidőben lehetősége van azokat kollégáihoz rendelni a felugró ablakban a "Projektrésztvevők felvétele" illetve a "Hozzárendelések" részekben.

 • A munkaidők elkönyvelését pontosabbá teheti, ha a Kulcsszó alapú szabályok () oldalon saját szabályok kialakításával automatizálja a rendszer működését. Az automatikus szabályok a megadott kulcsszavak alapján automatikus feladatváltást vagy munkastátuszból való kiléptetést eredményeznek.

  A rendszer képes a beírt karaktersort az E-mail feladójában, címzettjében, tárgyában, a megnyitott alkalmazás címsorában keresni, vagy a futó alkalmazások neveiben, a megadott webcímben vizsgálni, vagy Office dokumentum nevében és/vagy elérési útvonalában figyelni.

  A Feladatra váltó szabályok minden, az adott feladathoz hozzárendelt felhasználóra érvényesek. A kiléptető szabályoknál megadhatja, hogy a szabályok mely felhasználókra legyenek érvényesek.

 • Amennyiben arra kíváncsi, kollégája épp aktív-e, vagy meggyőződne arról, hogy az irodában találja, kattintson a Valós idejű aktivitás () menüre! Ezen az oldalon folyamatosan frissített adatok alapján megtekintheti a felhasználók aktuális, valós idejű státuszát, munkavégzésük helyszínét (iroda, otthon, terep), egyes felhasználókat kiválasztva pedig az aznapi munkaidő statisztikáikat, a feladataik előrehaladását, mobil eszközről lejelentett munkavégzésüket, számítógépes munkaidejükhöz tartozó képernyőképeiket.

  A szűrési feltételek beállításával lehetősége van azon adatok megjelenítésére, melyre szüksége van.

 • A Dashboard menüben diagramokon vagy táblázatokban, valós időben láthatja azokat a kimutatásokat, melyek Önt leginkább érdeklik.

  Az oldalon található csempékről információt kaphat munkatársainak tevékenységéről, az utóbbi napokban elszámolt munkaidőkről, alkalmazás használatról és webes böngészésről. Megtekintheti továbbá munkatársai munkaidő egyenlegét, vagy produktív számítógépes munkaidejét.

  Ahogy a Riportok menüből, innen is lehetősége van a kimutatások letöltésére. Az előre beállított lehetőségeken kívül saját, kedvencként elmentett riportjait is megjelenítheti ezen az oldalon.

 • A Szolgáltatás/Riportok lekérdezése/Riportok () menüben számos fajtájú és információtartalmú riport lekérésére nyílik lehetősége a rendszer által gyűjtött adatokból. A riportok a következő kategóriákba redezve találhatóak komplexitásuk és tartalmuk alapján: Elemi részletező riportok, Aktivitás riportok, Aggregált üzleti riportok, Felsővezetői riportok.

  Amennyiben ezek közül valamelyikre rendszeresen szüksége van, mentse el azt kedvenc riportjai közé, majd állítson be ütemezett kiküldést! Így a megadott paraméterek szerint, a beállított időpontban mindig meg fogja találni a kívánt riportot az e-mail fiókjában.

{0} pont teljesítve
cartoon figure