Feladatraváltó kulcsszó alapú szabályok

 
Ezen az oldalon nyílik lehetősége automatizálni a munkaidő elkönyvelését automatikus szabályok kialakításával, melyek segítségével a manuális adminisztráció szinte teljesen kiváltható. A rendszer kulcsszavak alapján képes a megadott karaktersorokat különböző feltételek szerint keresni és ezek alapján automatikus feladatváltást végrehajtani.
 1. Új feladatra váltó kulcsszó alapú szabály felvétele
 2. Kulcsszavak megadása
 3. Keresési feltételek megadása
 4. Összesítő táblázat
 1. Új feladatra váltó kulcsszó alapú szabály felvétele

  Új szabály felvételéhez először válassza ki azt a feladatot, amelyre a számítógépes kliens váltson a megadott feltételek teljesülése esetén! A feladatra váltó szabály arra a felhasználóra/felhasználói csoportra érvényes, aki számára az adott feladat kiosztásra került. A feladat kiválasztását követően kattintson az "Új feladatra váltó kulcsszóalapú szabály létrehozása" ikonra!

 2. Kulcsszavak megadása

  A felugró ablak beviteli mezőjében adja meg azokat a kulcsszavakat, amelyeket figyeljen a rendszer és egyezés esetén végrehajtsa a szabályt! A beviteli mező elején és végén lévő csillag aktívra állításával adhatja meg, hogy a beírt kulcsszónál a rendszer szóeleji és/vagy szóvégi egyezést vizsgáljon. A csillagok inaktívra állításával a vizsgálat megengedi szótöredék vizsgálatát is. A beírt kulcsszavakat a + jel segítségével tudja felvenni. Lehetősége van vesszővel elválasztva egyszerre több kulcsszó megadására is, ehhez pipálja be a "Több szó hozzáadása vesszővel elválasztva" mezőt! A kulcsszavak megadása után válassza ki a VAGY/ÉS választógombbal, hogy a felsorolt kulcsszavak között milyen logikai kapcsolat legyen!

 3. Keresési feltételek megadása

  Ezután válassza ki, hogy az alkalmazás miben keresse a megadott kulcsszavakat (ez határozza meg a szabály működését, melyet részletesen elolvashat bármelyik kiválasztása esetén). Feladatra váltó kulcsszó alapú szabály esetén a rendszer képes a megadott karaktersorokat az E-mail feladójában, címzettjében, tárgyában keresni, a megnyitott alkalmazás címsorában, a futó alkalmazások neveiben, a beírt webcímben vizsgálni, Office dokumentum nevében vagy elérési útvonalában figyelni. Kijelentkeztető kulcsszó alapú szabály esetén a futó alkalmazások neveiben valamint a beírt webcímben figyeli az egyezést a rendszer. Lehetősége van egyszerre többet is kiválasztani. A feltételek megszűnése esetén a szabály visszavált az előzőleg kiválasztott feladatra.

 4. Összesítő táblázat

  Amennyiben a kiválasztott feladathoz már vett fel kulcsszó alapú szabályokat, azokat a táblázatban tekintheti meg. Az egyes szabályok szerkesztéséhez kattintson az adott szabály sorában található "Szerkesztés" ikonra! Ha valamelyik szabályt törölni szeretné, kattintson az adott szabály sorában található x-re!

 
Feladatraváltó kulcsszó alapú szabályok JobCTRL Inc.

Feladatstruktúra szűrése


   

Projekt alapadatai

Projektrésztvevők felvétele

Áthelyezendő elemek:
Áthelyezés ide:

Így kezdje el

 • A számítógépes alkalmazás elválaszthatatlan része a JobCTRL® webalkalmazásának, bekapcsolt állapotban automatikusan követi és méri az Ön munkavégzését, melyről elemezhető riportokat készít.

  Amennyiben a regisztráció során nem töltötte le és telepítette a számítógépes alkalmazást, meg tudja tenni, ha a jobb felső sarokban a neve melletti legördülő menüből először kiválasztja a JobCTRL® alkalmazások telepítése-t, majd elindítja a kívánt alkalmazás letöltését.

  Az alkalmazást elindítani vagy leállítani az ikonra () (bal egérgombbal) kettőt kattintva tudja. (A rendszer a regisztrációkor használt IP címet automatikusan irodai hálózatnak tekinti, így akkor fog irodai tartózkodást mutatni, amikor bármelyik felhasználó azon az IP címen kapcsolódik az internetre. Bármilyen egyéb IP címről való kapcsolódás esetén a rendszer irodán kívülről dolgozónak mutatja a felhasználót. Amennyiben nem a kívánt nézetet látja, akkor az adatok pontos megjelenítése érdekében javasoljuk, hogy menjen a Céges hálózatok oldalra () és szükség esetén módosítsa az irodai IP cím beállításokat!)

  Az alkalmazást az Ön kényelme érdekében úgy állítottuk be, hogy az automatikusan feladatokat hozzon létre és a feladatok közti váltást is magától végezze el, így csökkentve a manuális adminisztráció szükségességét. Amennyiben az automatikus feladatlétrehozás és váltás aktív, a manuális használatot felül fogja írni az automatikus működés. Saját szabályok felvételével tovább pontosíthatja a feladatvégzés dokumentálását.

  Az automatikus feladatváltást bármikor kikapcsolhatja a webalkalmazás Alapbeállítások () menüpontjában vagy, ha lenyomva tartja a CTRL billentyűt és a bal egérgombbal a számítógépes alkalmazás ikonjára () kettőt kattint. Így lehetősége nyílik a manuális feladatváltásra.

 • Alapbeállításként egy felhasználói csoport szerepel a rendszerben, melyben Ön az egyetlen tag.

  Kollégái regisztrálásához látogasson el a Szerkesztés/Felhasználók, csoportok beállításai/Felhasználói fiók​ szerkesztése () menübe! Az új kollégák felvételét két módon is megteheti: egyenként, manuálisan hozzá tudja adni őket a rendszerhez, vagy egy Excel táblázat segítségével egyszerre tudja regisztrálni az összes dolgozót.

  A felhasználói hierarchiában szerkesztheti, áthelyezheti csoportjait és felhasználóit, akár tömegesen is.

 • A rendszerben a munkaidőrögzítés minden esetben feladatokra történik. Ahhoz, hogy mindez megtörténjen, vegyen fel feladatokat a Szerkesztés/Projektek, feladatok szerkesztése/Projektek, feladatok alapadatainak szerkesztése​ () menüpontban! A regisztrációval egyidőben generáltunk Önnek 5 feladatot (Adminisztráció, E-mailek kezelése, JC360 Adminisztráció, Megbeszélés, Szünet). További projekt vagy feladat felvétele során adja meg annak időszakát, prioritását, tervezett költségét és időtartamát!

  A projekt- vagy feladatfelvétellel egyidőben lehetősége van azokat kollégáihoz rendelni a felugró ablakban a "Projektrésztvevők felvétele" illetve a "Hozzárendelések" részekben.

 • A munkaidők elkönyvelését pontosabbá teheti, ha a Kulcsszó alapú szabályok () oldalon saját szabályok kialakításával automatizálja a rendszer működését. Az automatikus szabályok a megadott kulcsszavak alapján automatikus feladatváltást vagy munkastátuszból való kiléptetést eredményeznek.

  A rendszer képes a beírt karaktersort az E-mail feladójában, címzettjében, tárgyában, a megnyitott alkalmazás címsorában keresni, vagy a futó alkalmazások neveiben, a megadott webcímben vizsgálni, vagy Office dokumentum nevében és/vagy elérési útvonalában figyelni.

  A Feladatra váltó szabályok minden, az adott feladathoz hozzárendelt felhasználóra érvényesek. A kiléptető szabályoknál megadhatja, hogy a szabályok mely felhasználókra legyenek érvényesek.

 • Amennyiben arra kíváncsi, kollégája épp aktív-e, vagy meggyőződne arról, hogy az irodában találja, kattintson a Valós idejű aktivitás () menüre! Ezen az oldalon folyamatosan frissített adatok alapján megtekintheti a felhasználók aktuális, valós idejű státuszát, munkavégzésük helyszínét (iroda, otthon, terep), egyes felhasználókat kiválasztva pedig az aznapi munkaidő statisztikáikat, a feladataik előrehaladását, mobil eszközről lejelentett munkavégzésüket, számítógépes munkaidejükhöz tartozó képernyőképeiket.

  A szűrési feltételek beállításával lehetősége van azon adatok megjelenítésére, melyre szüksége van.

 • A Dashboard menüben diagramokon vagy táblázatokban, valós időben láthatja azokat a kimutatásokat, melyek Önt leginkább érdeklik.

  Az oldalon található csempékről információt kaphat munkatársainak tevékenységéről, az utóbbi napokban elszámolt munkaidőkről, alkalmazás használatról és webes böngészésről. Megtekintheti továbbá munkatársai munkaidő egyenlegét, vagy produktív számítógépes munkaidejét.

  Ahogy a Riportok menüből, innen is lehetősége van a kimutatások letöltésére. Az előre beállított lehetőségeken kívül saját, kedvencként elmentett riportjait is megjelenítheti ezen az oldalon.

 • A Szolgáltatás/Riportok lekérdezése/Riportok () menüben számos fajtájú és információtartalmú riport lekérésére nyílik lehetősége a rendszer által gyűjtött adatokból. A riportok a következő kategóriákba redezve találhatóak komplexitásuk és tartalmuk alapján: Elemi részletező riportok, Aktivitás riportok, Aggregált üzleti riportok, Felsővezetői riportok.

  Amennyiben ezek közül valamelyikre rendszeresen szüksége van, mentse el azt kedvenc riportjai közé, majd állítson be ütemezett kiküldést! Így a megadott paraméterek szerint, a beállított időpontban mindig meg fogja találni a kívánt riportot az e-mail fiókjában.

{0} pont teljesítve
cartoon figure